Get Adobe Flash player

UPLATNICA ZA DONATORE

Zamolnicu je potrebno isprintati, potpisati i osobno donijeti u sjedište udruge na adresi Horvatova 2

pisaniceUskrs je najveći kršćanski blagdan koji slavi uskrsnuće Isusa Krista. Sam čin Njegova uskrsnuća simbolizira pobjedu nad smrti i time poručuje svijetu da smrt nije kraj. Isusova muka žrtva je koju je morao podnijeti da bi se svi ljudi mogli spasiti. Tradicionalni poklon, pisanice darivaju se dragim prijateljima i rodbini ,a poruka je to ljubavi, simbolizira plodnost i buđenje prirode te novoga života. 

 

Tako su danas članovi Udruge Pravaš s gradonačelnikom dr. Mirkom Dusparom, na brodskoj tržnici , podijelili građanima tisuću pisanica . Brojni su građani današnjim druženjem i razgovorom s gradonačelnikom shvatili poruku i uskrsnu čestitku. Važno je prije svega dobro zdravlje, vjernost, duhovna budnost, povjerenje i strpljivost, izdržljivost i snaga , te blagostanje . 


Također su članovi Udruge Pravaš danas posjetili i korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Slavonskom Brodu. Šarenim pisanicama uz dobre želje razveselili su korisnike Doma . Pokazali malim znakom pažnje i razgovorom da starije osobe nisu zaboravljene. Zapamtimo "Starenje ne znači izgubljenu mladost, nego nove prilike i snagu."


Sretan Uskrs svima žele članovi Udruge Pravaš!

pisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanicepisanice

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.