Get Adobe Flash player

UPLATNICA ZA DONATORE

Zamolnicu je potrebno isprintati, potpisati i osobno donijeti u sjedište udruge na adresi Horvatova 2

Drage Brođanke i Brođani,

Meni je kao i Vama Slavonski Brod na prvom mjestu, a Vaša potpora glavni je razlog moje ponovne kandidature. Na ove lokalne izbore izlazim kao nezavisni kandidat s jasnim ciljem; okupiti ljude koji će raditi u interesu grada i spreman sam surađivati samo s onima koji dijele taj isti cilj. U posljednjih osam godina dao sam svoj maksimum kako bi naš grad postao ugodnije i ljepše mjesto za život. Zamislite što smo sve još mogli napraviti da sam imao potporu Gradskog vijeća?

 

Dosta je toga da se Slavonski Brod uz gospodarsku krizu mora boriti i s lokalnom političkom krizom koja dodatno koči napredak i razvoj. Želim da naš grad postane grad po mjeri mladih ljudi, grad u kojem će mladi htjeti ostati. Našim vjernim sugrađanima, uz Vašu potporu, osigurat ću sredinu koja jamči siguran i sadržajan život. Moj cilj su pobjeda u prvom krugu izbora i četrnaest gradskih vijećnika koji će, zajedno samnom, raditi u interesu Brođanki i Brođana. Jednako kao i Vi našem gradu želim stabilnost, razvoj i napredak i siguran sam da ćete to znati prepoznati.


Sačuvali smo gradsku imovinu
Gradsko zemljište na Korčuli vratili smo u vlasništvo grada i time sačuvali vrijednu gradsku imovinu.

Kontinuirano radimo na razvoju grada
Izgradili smo kompletnu infrastrukturu potrebnu za razvoj gospodarstva, a rekonstrukcija gradske tržnice i izgradnja gradskih bazena dugo su iščekivana kapitalna ulaganja koja pridonose razvoju grada.

Obrazovanje kao ključ napretka
Slavonski Brod danas ima Veleučilište, Učiteljski fakultet, te izvanredni studij predškolskog odgoja. Obnovili smo gradske škole i izgradili školske sportske dvorane.

Bogato kulturno nasljeđe pretvoreno u prepoznatljiv kulturni sadržaj
Centar mladih i novootvoreni Muzej tambure samo su početak realiziranih ideja kojima razvijamo kulturne sadržaje u gradu.

Brinemo o svim našim sugrađanima – od najmlađih do najstarijih
Dnevni boravak za starije sugrađane i dostava toplih obroka u njihove domove, Sigurna kuća za žrtve obiteljskog nasilja, subvencija javnog gradskog prijevoza-samo su neki od gradskih programa iz područja socijalne skrbi kojima nastojimo olakšati život građanima u potrebi.

Grad za ulaganja i razvoj novih gospodarskih ideja
Jedan od ključnih gospodarskih projekata u mom predizbornom programu je izgradnja nove poduzetničke zone na zapadnom ulazu u Slavonski Brod. U pitanju je zemljište koje predstavlja idealnu lokaciju za izgradnju logističkog centra. Centar izvrsnosti za biomasu i nova generacija Poduzetničkog inkubatora projekti su koji će dati dodatni gospodarski zamah gradu.

Slavonski Brod – središte vrhunskog obrazovanja
Kruna radova na razvoju visokog školstva bit će osnivanje Sveučilišta i sveučilišnog kampa u našem gradu. Ovim projektom Slavonski Brod će dobiti novu dimenziju i privući studente iz cijele Slavonije.

Ponudit ćemo nove turističke sadržaje za sve naše goste
Postojeću razinu organizacije i ponude kulturno-turističkih sadržaja namjeravamo proširiti. Prije svega projektom revitalizacije brodske Tvrđave - brodskog spomenika kulture koji će se razvijati u gospodarskom smislu. Obnova kuće poznate brodske spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić, izgradnja tematskog parka njenih likova iz bajki te izgradnja kampa u sklopu SRC „Poloj“ obogatit će turističku ponudu Slavonskog Broda.

Želimo najbolje uvjete za naše sportaše
Mladim generacijama brodskih sportaša i sportašica želimo osigurati najbolje uvjete za rad i postizanje vrhunskih rezultata. Namjeravamo i dalje ulagati u sportsku infrastrukturu, a među važnijim planiranim projektima su obnova nogometnog stadiona NK „Marsonia“, te nogometnog stadiona u Brodskom Varošu.

Razvijamo grad po mjeri čovjeka
Poseban naglasak u budućnosti stavit ćemo na mlade generacije za koje i želimo stvoriti bolje uvjete života. Osigurat ćemo mladih ljudima kvalitetne uvjete života između ostalog i projektom izgradnje gradskih stanova za mlade obitelji. Nismo zaboravili niti na građane treće životne dobi za koje je namijenjen projekt izgradnje gradskog Doma za umirovljenike. Neobrađene zelene površine planiramo revitalizirati i pretvoriti u gradske zelene vrtove, a javne površine upotpuniti biciklističkim stazama.

Mi građani za Brod!

Planirani projekti

Ostvareni projekti

 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.